Jiujitsuclub Tachiba J.E.M. Genk overwint angsten op klimmuur

Print

Foto: Cvo Cttlimburg Maaseik Neeroeteren Bree

Genk - De jeugdleden van de Genkse Ju-Jitsu club Tachiba J.E.M Genk waren zaterdag paraat op Kattevenia om hun durf en kunde (techniek) te tonen op de klimmuur.

De doelstelling was om angsten te overwinnen, en dat hebben de jeugdleden ook allemaal goed gedaan. Al hadden sommige papa’s blijkbaar meer angst van de kinderen. Onder deskundige begeleiding en hulp van de trainers en enkele papa’s bereikte iedereen de top, een persoonlijke overwinning. De kinderen waren na twee uur klimmen bekaf, maar een ervaring rijker. Tijdens de volgende lessen ju-jitsu zullen ze assertiever op de mat staan. Een activiteit die zeker voor herhaling vatbaar is.

Wil je de ju-jitsu sport leren kennen? Kom dan een kijkje nemen op woensdag van 16 tot 17 uur of op zaterdag van 14 tot 15 uur, of beter nog, doe je trainingspak aan en een shirt met lange mouwen en doe enkele lessen gratis mee. Waar? Stedelijk Sportcentrum Genk, in het gebouw van het zwembad, het zaaltje tegenover de toiletten.Iedereen welkom. Meer info? dan onze website.

Immo

Auto's in de kijker

Jobs in de regio