Celebs

Is dit de reden waarom Victoria Beckham toch instemt met een reunie van de Spice Girls?

Print
Is dit de reden waarom Victoria Beckham toch instemt met een reunie van de Spice Girls?

Foto: Isopix

Volgens de Britse krant Daily Star stemt Victoria Beckham nu eindelijk in met een nieuwe reunie van de Spice Girls omdat ze dringend geld nodig heeft voor haar verlieslatende modebedrijf. Naar verluidt zou de comeback haar tien miljoen pond of elf miljoen euro kunnen opleveren.

Jarenlang weigerde Victoria Beckham om zelfs maar na te denken over een mogelijke reunie van de Spice Girls, maar op vrijdag werd bekendgemaakt dat de vijf bandleden toch opnieuw een comeback willen maken en “nieuwe opportuniteiten” willen verkennen. De Britse krant Daily Star is er dan ook van overtuigd dat zij dit enkel doet vanuit financiële overwegingen.

De modeontwerpster zou immers dringend een grote som geld nodig hebben voor haar verlieslatende modebedrijf, waardoor de lucratieve "nieuwe opportuniteiten' met de Spice Girls een geschenk uit de hemel vormen. Naar verluidt zou de comeback haar tot tien miljoen pond of elf miljoen euro kunnen opleveren. Haar modebedrijf maakte het voorbije jaar in totaal 8,4 miljoen pond of 9,5 miljoen euro verlies.

Hoewel haar echtgenoot David Beckham haar al ettelijke miljoenen toestak voor haar bedrijf, zou de maat bij hem nu vol zijn en weigert hij om nog extra fondsen vrij te maken. Een bron vertelde aan de Daily Star dat het Victoria Beckham nu duidelijk is geworden dat ze enkel op zichzelf kan rekenen om de nodige budgetten te verzamelen. Daaromz et ze nu alles op alles om haar grote liefde - haar modebedrijf - te kunnen redden.

 

Love my girls!!! So many kisses!!! X Exciting x #friendshipneverends #girlpower

Een bericht gedeeld door Victoria Beckham (@victoriabeckham) op

Niet te missen