Mode

Zo voorkom je ladders in panty's, volgens Twitter

Print
Zo voorkom je ladders in panty's, volgens Twitter

Foto: Shutterstock

De New Yorkse journaliste, Lauren Duncan, ging op donderdag bij haar volgers op Twitter te rade over het vermijden van ladders in panty's. De journaliste ontving een hele resem aan tips, gaande van het dragen van rubberen handschoenen bij het aantrekken van panty's tot het invriezen ervan, die zeker en vast de moeite waard zijn als je zelf vaak met het schaamrood op je wangen met ontsierende ladders wordt geconfronteerd.

Panty's dragen vergt een flinke dosis voorzichtigheid en oplettendheid. Dat mocht ook de New Yorkse journaliste, Lauren Duncan, aan den lijve ondervinden. De journaliste tweette op donderdag het volgende: "Wat is het geheim voor het dragen van panty's? Het is nog geen tien uur en ik zie er nu al uit alsof ik een date met Edward Scissorhands achter de rug heb."

Haar trouwe volgers formuleerden vervolgens een hele resem aan tips, die zeker de moeite lonen om uit te testen. Een overzicht:

"Stop ze in de vriezer, trek ze aan en draag er een slipje bovenop." Een veelgehoorde tip, die volgens andere gebruikers ook echt efficiënt is, omdat synthestisch stoffen niet gaan rafelen wanneer ze koud en nat zijn, waardoor ook ladders voorkomen kunnen worden.

"Vijl je nagels voor je ze aantrekt en breng meteen nagellak aan op eventuele ladders. Hoe ik dit weet? Ik ben achttien jaar als ballerina aan de slag geweest."

"Koop vooral kwaliteitsvolle panty's. Koop geen goedkope en wees niet bang om je panty's in een maatje groter te kopen, zodat ze niet te laag gaan hangen en er te vaak aan getrokken hoeft te worden. Ik draag drie tot vier keer per week panty's; Ik weet waarover ik het heb."

"Leuk weetje. In de jaren veertig werd dit trucje al toegepast, omdat nylon tijdens de oorlog voor parachutes werd gebruikt en de productie van panty's tijdelijk werd stilgelegd. Vrouwen brachten foundation voor de benen aan en tekenden een pantynaad met wenkbrauwenpotloden."

"Spuit haarlak over je panty's. Bij voorkeur aerosol. Ik kreeg deze tip van een kostuumassistant van de opera waar ik vroeger deel van uitmaakte.

"Ik koop goedkope rubberen handschoenen en gebruik die om mijn panty's aan te trekken. Ze bedekken mijn vingernagels en zorgen voor een betere grip. Ik houd ze bij in de lade waar ik mijn panty's bewaar.

Niet te missen