Celebs

Kim Kardashian verschijnt voor het eerst met dochtertje Chicago in het openbaar

Print
Kim Kardashian verschijnt voor het eerst met dochtertje Chicago in het openbaar

Foto: Photo News

Op vrijdag is Kim Kardashian voor het eerst sinds de geboorte buitenhuis gespot met haar dochtertje Chicago. Het tweetal werd in Los Angeles gefotografeerd op weg naar de kinderarts in het gezelschap van een nanny en een bodyguard. Papa Kanye West was niet aanwezig omwille van verplichtingen in het buitenland.

Een tweetal weken na de geboorte zijn fotografen er voor het eerst in geslaagd om een glimp van baby Chicago op te vangen tijdens een routinebezoek aan de kinderarts in Los Angeles. Kim Kardashian werd door een nanny en bodyguard vergezeld tijdens het doktersbezoek, haar echtgenoot Kanye West verblijft momenteel in het buitenland.

Hoewel baby Chicago stevig ingeduffeld in de kinderwagen lag, konden de fotografen toch een kiekje maken waarbij delen van haar gezichtje zichtbaar werden. Tot op heden zijn er sinds de geboorte halfweg januari nog geen foto's van het meisje vrijgegeven door Kim Kardashian. Kim en Kanye weigerden eerder zelfs een miljoenenaanbod van meerdere tijdschriften voor een foto van Chicago.

 

Niet te missen