Nieuwjaarsreceptie met Neos

Print

Centrum

Genk - In januari is het gebruikelijk om elkaar de beste wensen over te maken en dat gebeurde ook weer bij Neos. De vereniging blikte terug op een geslaagd 2017 en keek al even vooruit naar 2018.

Met een talrijke opkomst werd er een overzicht geschetst van het afgelopen jaar. Heel wat activiteiten werden door vele leden gesmaakt, want er is voor elk wat wils. Zo zullen ook dit jaar weer verschillende interesses aan bod komen. Neos begon al met een muzikale avond 'Melodieën voor miljoenen', een bezoek aan 't Hof van Gan en nu de nieuwjaarsreceptie, want dat mag niet ontbreken.

Met een PowerPointpresentatie konden de aanwezigen naar leuke beelden kijken, even terugkijken en bemerken dat een jaar voorbijvliegt. Tijdens het buffet met zelfbediening werden herinneringen opgehaald en nieuwe afspraken gemaakt om deel te nemen aan de komende activiteiten. En er staan nog heel wat dingen aan te komen waar nu volop voor ingeschreven wordt, want het programma is weer veelbelovend. Dat is waar Neos voor staat: met leuke ontmoetingen samen genieten.

Foto's : Freddy Knippenberg.

Immo

Auto's in de kijker

Jobs in de regio