Adil El Arbi en Bilall Fallah zullen derde ‘Bad Boys’-film regisseren

Print
Adil El Arbi en Bilall Fallah zullen derde ‘Bad Boys’-film regisseren

Bilall Fallah en Adil El Arbi op de rode loper van de MIA’s. Foto: BELGA

De kogel is door de kerk: het regisseursduo Adil El Arbi en Bilall Fallah mogen ‘Bad Boys For Life’, de derde telg in de ‘Bad Boys’-filmreeks, regisseren. Eerder berichtten de toonaangevende filmbladen Deadline en Empire over het toekennen van de regisseursstoel, maar de filmstudio van Sony maakte het nieuws woensdagmiddag officieel.

El Arbi en Fallal staan op het punt te tekenen met de studio Sony Pictures. De productie van de nieuwe ‘Bad Boys’ zou in augustus van start gaan. De hoofdrollen worden net zoals in de vorige twee films vertolkt door Will Smith en Martin Lawrence, Jerry Bruckheimer zal de productie voor zijn rekening nemen, Chris Bremmer is scenarioschrijver.

Vorige week hadden Adil El Arbi en Billal Fallah een Skype-gesprek met Will Smith. De ‘Fresh Prince’ vertelde hen toen dat hij hen de job wilde geven, maar dat het nog afhing van de studiobazen. Die hebben nu hun zegen gegeven.

Vorig jaar weigerden de regisseurs nog het aanbod om de derde ‘Bad Boys’-prent te maken, omdat ze toen bezig waren met de opnames van ‘Patser’. Die ging deze maand in première en was meteen een van de meest populaire bioscoopfilms van de afgelopen jaren.