Twee gewonden bij twee ongevallen op E314

Print

Het ongeval ter hoogte van Park Midden Limburg. Foto: TP

Heusden-Zolder / Houthalen-Helchteren -

Op de E314 zijn vanavond twee ongevallen gebeurd. Ter hoogte van de wegenwerken nabij het tankstation in Zolder viel in de richting van Lummen één lichtgewonde. In de andere richting gebeurde niet veel later een tweede ongeval, dit keer ter hoogte van Park Midden Limburg. Ook daar raakte één persoon gewond.

Omstreeks 21.30 uur reed een bestuurder zich klem tussen de botsabsorbeerder en de vangrail op de E314 richting Lummen. De brandweer kwam ter plaatse om het slachtoffer uit het wrak te bevrijden. De bestuurder werd naar het ziekenhuis gebracht. Een van de rijstroken was versperd door het wrak. Omstreeks 22.15 uur was de hinder in de richting van Lummen voorbij.

Niet veel later verloor in de andere richting, ter hoogte van Houthalen-Helchteren, een bestuurder de controle over zijn wagen. De automobilist kwam met een klap tegen een vrachtwagen met oplegger terecht. Daarbij raakte de inzittende ernstig gewond aan zijn hoofd. Hij werd door een aantal getuigen uit zijn wagen geholpen. Het slachtoffer werd overgebracht naar het ziekenhuis. Er was beperkte verkeershinder.

Immo

Auto's in de kijker

Jobs in de regio