Okra Lutlommel klinkt op een gezond 2018

Print

Lutlommel

Lommel - Het Okra-trefpunt Lutlommel hield donderdag 18 januari met 116 leden een nieuwjaarsreceptie in het buurthuis De Hanekap.

Na het welkomstwoordje van Jacques en een bezinningstekst van Francine, kregen de teamleden een warm applaus voor hun inzet gedurende het afgelopen jaar. De nieuwkomers werden hartelijk ontvangen. Dat zijn er twintig in totaal, waardoor het trefpunt nu 165 leden telt. De voorzitter overliep het jaarprogramma met vele activiteiten op het vlak van cultuur en sport.

Okra Lutlommel streeft met zijn vereniging naar meer warmte en gericht op betrokkenheid, fitheid en plezier. Bij Okra is iedereen welkom. Er werden suggesties gevraagd voor de viering van 50 jaar Lutlommel in 2018, want Okra lutlommel viert in oktober zijn gouden jubileum (50 jaar bestaan). Tijdens de receptie konden de genodigden naar het jaaroverzicht van 2017 kijken op het grote scherm. Natuurlijk waren er ook sprankelende bubbels en lekkere hapjes à volonté, en dat in gezelschap van toffe vrienden. Meer moet dat soms niet zijn.

Immo

Auto's in de kijker

Jobs in de regio