Kadèr Gürbüz: “Leuke mannen zijn er genoeg”

Print
Kadèr Gürbüz: “Leuke mannen zijn er genoeg”

Foto: Fred Debrock

Actrice Kadèr Gürbüz is al drie jaar single, en hoewel ze heel tevreden is met haar leven, is een nieuwe liefde toch welkom, zo vertelt ze in Story. Al wil ze niet meer zelf actief op zoek gaan of op een man afstappen.

“Veel singles hebben zich verzoend met hun leven als vrijgezel”, vertelt Gürbüz in Story. “Ze willen zelfs geen partner meer. Maar het is nooit te laat voor de liefde vind ik. Kijk naar Hotel Römantiek.”

Dat ze single is, wijt ze ook aan het feit dat ze niet zo snel een klik voelt met een man. “Mettertijd zie je de rode vlaggen ook sneller, als iemand te veel alcohol drinkt, drugs neemt of geld noch werk heeft. Niet zo onverstandig, maar ik besef wel dat je soms moet durven springen. Tegenwoordig zeggen we nogal snel nee. Daarom vind ik Blind Getrouwd wel een interessant experiment. Dat levert best mooie relaties op.”

Het is een idee dat Gürbüz wel bevalt. “Wel, een datingshow met BV’s, dat is zowat het enige spelprogramma waarvoor ze me mogen vragen. Leuke mannen zijn er genoeg. Mijn grote schrik is dat mijn type daar niet aan zal willen meedoen. Persoonlijk geloof ik meer in blind dates via vrienden. Zij kennen me het best. Zelf actief gaan zoeken? Of op een man afstappen? Dat doe ik niet.”