Jani Kazaltzis lacht met burgemeester Dries: “Wat is het verschil tussen Miss België en u? Niets!”

Print
Jani Kazaltzis lacht met burgemeester Dries: “Wat is het verschil tussen Miss België en u? Niets!”

Jani Kazaltzis. Foto: CHRIS NELIS

Genk -

Dat de oorkonde van de Orde van de Gulle Lach voor Jani Kazaltzis niet uit de lucht kwam vallen, toonde de Genkse stylist zaterdagavond tijdens de uitreiking ervan in de Limburghal. Burgemeester Wim Dries kreeg in een hilarisch filmpje de wijze raad om zich wat beter te kleden. “Uw kostuums kunnen er nog door, maar uw vrijetijdskledij? Wat is me dat toch?”

“Ik vraag me nog altijd af waarom ze zakken op een korte broek naaien”, gaat Kazaltzis verder tijdens het neuzen in de kleerkast van Dries. “Dat heeft geen enkele zin. Niemand gebruikt die.” Met gebogen hoofd en een amper te onderdrukken grijns gaf burgemeester Wim Dries toe dat er wel wat foute kledij in zijn kleerkast ligt.

Kazaltzis was inmiddels op dreef: “Wat is het verschil tussen Miss België en een burgemeester? Niets! Ze moeten allebei lintjes doorknippen en lachen. Als ik burgemeester was, zou ik toch wel wat veranderen in Genk. Zoals één extra verlofdag per week voor alle Genkenaars.”

De oorkonde van de 48ste Orde van de Gulle Lach was dan ook zonder meer geknipt voor de Genkse stylist. Het was aan Danny Vandersmissen, voorzitter van de Confrérie van de Orde van de Gulle Lach, om de oorkonde te overhandigen. Jani Kazaltzis werd voorafgegaan door onder meer Wilfried Martens, Leo Tindemans, Herman van Rompuy en tal van mensen uit de showbizzwereld zoals Jonas Van Geel, Matteo Simoni en Frieda Van Wijck.

Immo

Auto's in de kijker

Jobs in de regio