“Meghan Markle heeft de ontwerper van haar trouwjurk gekozen”

Het gonst van de geruchten dat Meghan Markle weet welke ontwerper haar trouwjurk mag maken. De Amerikaanse verloofde van prins Harry zou tijdens de moeilijke zoektocht veel hulp gekregen hebben van haar goede vriendin Jessica Mulroney, een Canadese styliste. Dat meldt E! News.

vwh

Meer nog: volgens een welingelichte bron zou Meghan, die over vier maanden trouwt met de Britse prins, haar eerste pasbeurt al achter de rug hebben. “Tijdens de afspraak kon de toekomstige royal alle andere ontwerpen uitsluiten. Het is duidelijk dat ze van geborduurde accenten houdt”, weet de bron.

Naar verluidt was haar goede vriendin Jessica bij het bijzondere moment en helpt de vrouw Meghan ook met allerlei andere voorbereidingen voor de grote dag. Eén ding is zeker: er zijn niet veel mensen die weten wat de voormalige actrice zal dragen. Het zijn er volgens de insider niet meer dan vijf.

En prins Harry zelf? Die weet uiteraard ook van niets maar zou Meghan motiveren om te genieten van de aanloop naar hun huwelijk. “Hij geeft Meghan en haar vriendinnen zoveel tijd als ze willen om af te spreken met designers en andere voorbereidingen te bespreken. Hij wil zijn toekomstige duidelijk het gevoel geven dat alles rond haar draait”, voegt de bron eraan toe.