Algemene vergadering en nieuwjaarsreceptie bij Neos Lommel

Print

Foto: Hélène Vissers

Lommel - Traditiegetrouw trakteerde het bestuur van Neos Lommel de 106 aanwezige leden op een fijne namiddag

De leden werden ontvangen door het bestuur en kregen een lekker glaasje cava of fruitsap aangeboden. In de verzorgde zaal namen ze plaats om te genieten van een hapje. De voorzitter deed het welkomstwoord. Hij gaf de stand van zaken, zoals het ledenaantal, dat het voorbije jaar 177 bedroeg. Hij vermeldde ook dat de groep afscheid moest nemen van Hedwige Michielsen, een zeer trouw lid.

Na het overlopen van het voorbije programma en het toelichten van wat er nog op het programma staat, gaf de voorzitter het woord aan de penningmeester. Die overliep in grote lijnen de stand van zaken op financieel gebied. De voorzitter gaf ook uitleg waar het lidgeld naartoe gaat: nationaal, provinciaal en de verzekering. Zo kregen de leden een inzicht hoeveel er overblijft voor de plaatselijke afdeling. Omdat het belangrijk is wie wie is en wat de specifieke taken zijn, werden de bestuursleden voorgesteld. De ondervoorzitter bedankte de voorzitter voor zijn inzet.

Na dit officiële gedeelte was het tijd voor wat ontspanning. Mireille Vaesen kon iedereen boeien met haar prachtige stem, Ze bracht liedjes van Edith Piaf, Dalida,Charles Trenet, Annie MG Schmidt, Ann Christy, Jo Leemans, Toon Hermans... Wat voor de leden pure nostalgie was. Om Mireille wat rust te gunnen, kwam de koffie met een heerlijk gebakje. Na nog een half uurtje te genieten van haar stem, bij sommige liedjes werd er zelfs meegezongen, sloot de voorzitter de namiddag af met een dankwoordje voor Mireille. Ze mocht dan ook een groot applaus ontvangen. Iedereen ging goedgezind naar huis en liet aan het bestuur weten dat het een hele fijne namiddag was.
 

Immo

Auto's in de kijker

Jobs in de regio