Buurtwerking Vio Roy klinkt voor de zesde maal op het nieuwe jaar

Print

Foto: Luc Veestraeten

Gruitrode

Meeuwen-Gruitrode - Laatste receptie in de gemeente Meeuwen - Gruitrode. Volgend jaar vieren we het nieuwe jaar in Oudsbergen.

Sinds de oprichting eind 2012 is er bij de start van het nieuwe jaar steeds een nieuwjaarsreceptie. Ditmaal huurden ze de grote hobbyzaal van het Cultuurpunt. Buiten was het zeer goed weer, zodat de kinderen konden buiten spelen op de speeltoestellen van het Cultuurpunt.
In november 2017 was de buurt weer uitgebreid. Alle buurtbewoners hebben een uitnodiging gekregen om deel te nemen aan de activiteiten. Bij een gezellige babbel, drankje en hapjes werd het nieuwe jaar ingezet. Nieuwe leden hebben met de bestaande leden kennis kunnen maken.
Voor 2018 staan er nog minstens drie activiteiten op de kalender: info en opstartvergadering WhatsApp-groep, het buurtfeest met barbecue (in kader van 11 juli) en de jaarlijkse quiz. Mensen die een uitnodiging hebben gehad, kunnen nog altijd aansluiten bij de buurtwerking. De nieuwsjaarsreceptie is zoals de eerste edities geëindigd met lekkere frietjes van de frituur.
Binnenkort krijgen alle inwoners die in gebied van Vio Roy wonen een uitnodiging voor de WhatsApp-groep. Iedereen is welkom die aangesloten is bij de buurtvereniging of niet.

Immo

Auto's in de kijker

Jobs in de regio