Celebs

Daarom schrapte de Britse Queen haar favoriete lingeriemerk van haar lijstje met hofleveranciers

Print
Daarom schrapte de Britse Queen haar favoriete lingeriemerk van haar lijstje met hofleveranciers

Foto: Photo News

Het luxueuze lingeriemerk Rigby & Peller mocht zich meer dan vijftig jaar lang hofleverancier van de Britse koninklijke familie noemen, maar in 2016 zou het door de Queen definitief van dat prestigieuze lijstje afgehaald zijn. Dit gebeurde nadat de topvrouw van het lingeriemerk in een autobiografisch boek een aantal onthullingen over de koninklijke familie deed.

Na 57 jaar is het luxueuze lingeriemerk Rigby & Peller niet langer één van de vele hofleveranciers van de koninklijke familie. Dat meldde de Britse krant Daily Express. De werkrelatie tussen June Kenton, de topvrouw van het lingeriemerk, en de Britse Queen zou naar verluidt in 2016 al beëindigd zijn, nadat de zakenvrouw in haar autobiografische boek "Storm In A D Cup" een aantal ongepaste uitspraken over haar diensten aan de koninklijke familie bekendmaakte.

Zo gaf de topvrouw een aantal details prijs over de persoonljke pasbeurten van de Britse Queen, prinses Margaret, Lady Diana en de moeder van de Britse Queen in het koninklijk paleis. Ze vertelde onder andere hoe de Queen altijd halfnaakt op het appel verscheen in de nabijheid van haar corgi's en dat Lady Diana altijd om lingerieposters vroeg voor de kamers van haar zonen op Eton College.

Rigby & Peller vertelde de Britse krant The Huffington Post hierover het volgende: "Rigby & Peller is diep bedroefd door deze beslissing en is niet in staat om verder over deze beslissing uit te wijden uit respect voor Queen Elizabeth en de bevoegde instanties."

Niet te missen