Celebs

Dochtertje Van Serena Williams breekt nu al Vogue-records

Print
Dochtertje Van Serena Williams breekt nu al Vogue-records

Foto: Instagram

Serena Williams en haar dochtertje staan samen op de cover van het februarinummer van de Amerikaanse Vogue. En hoewel de tennisster zeker niet de eerste celebrity is die zich samen met haar jonge spruit liet fotograferen voor een publicatie in een populair tijdschrift, is Alexis Olympia wel de allerjongste telg ooit die op de voorpagina van het modemagazine prijkt.

Serena Williams en haar dochtertje staan beiden op de voorpagina van het februarinummer van de Amerikaanse Vogue en volgens het tijdschrift zelf is Alexis Olympia 'de jongste ster ooit' die op hun cover verscheen. Het dochtertje van Williams werd op één september geboren en maakte al na twee weken haar verschijning op diverse sociale media, zowel op haar eigen Instagram en Twitter als op die van haar bekende mama. Slechts enkele maanden later mag Alexis Olympia ook al een coverfoto op haar conto schrijven.

In het tijdschrift zelf verschijnt ook een uitgebreid interview met de bekende tennister over haar visie op het moederschap en haar verdere carrière. "Eerlijk gezegd vind ik het een aantrekkelijk idee om naar San Francisco te verhuizen en gewoon mama te zijn", vertelt Serena daarover. "Maar nu nog niet. Ik hoef het misschien niet meer te herhalen, maar ik wil nog meer Grand Slams winnen. Ik ben me jammer genoeg erg bewust van de recordboeken en het is geen geheim dat ik graag 25 Grand Slams zou willen winnen."

De tennister is bovendien van mening dat haar dochtertje een positief effect op haar spel zal uitoefenen. Serena: "Wanneer ik te bezorgd ben, verlies ik wedstrijden. Ik heb het gevoel dat veel van mijn bezorgdheid verdwenen is toen Alexis Olympia werd geboren. Omdat ik thuis een prachtig dochtertje heb, moet ik niet per se nog meer wedstrijden spelen, nog meer titels behalen, nog meer geld verdienen. Ik heb dat prestige niet langer nodig, maar ik wil het wel graag. Voor mij is dat een groot verschil."

Niet te missen