Beauty

Plus size-model imiteert naaktcampagne met Gigi Hadid

Print
Plus size-model imiteert naaktcampagne met Gigi Hadid

Foto: Instagram

Diana Sirokai wil met haar maatje meer bewijzen dat ook zij perfect in modecampagnes opgevoerd kan worden. Daarom kroop ze in de huid van Gigi Hadid die poedelnaakt poseerde voor schoenenontwerper Stuart Weitzman. De jonge vrouw is daarmee trouwens niet aan haar proefstuk toe. "Door deze foto's na te doen, hoop ik de merken te bereiken en zo de mode-industrie een beetje te veranderen."

Plussize-model Diana Sirokai heeft er geen probleem mee om uit de kleren te gaan als ze daarmee een statement kan maken. Eerder deed ze al een sexy fotoshoot van Kim Kardashian na en dit keer is een Stuart Weitzman-campagnebeeld met Gigi Hadid in de hoofdrol aan de beurt. Hadid werkt al sinds 2016 samen met het schoenenlabel en ontwierp er zelfs al voor. Toch vindt Sirokai dat er in de mode-industrie ook plaats moet zijn voor modellen met een maatje meer en dus geeft ze het goede voorbeeld door die campagnes na te bootsen. 

"We zijn allemaal uniek en dat is net wat ons zo speciaal maakt", zegt ze in een reactie aan Metro. "Door deze foto's na te doen, hoop ik de merken te bereiken en zo de mode-industrie een beetje te veranderen. Gigi is een prachtige vrouw en ik denk dat heel wat meisjes in de ban zijn van haar schoonheid, maar wel het gevoel hebben dat ze nooit zo kunnen worden. Gigi is een icoon en mijn boodschap is dat je net zo goed als haar kunt zijn. We zien er allemaal anders en uniek uit en je moet daar trots op zijn. Ja, Gigi is mooi, maar dat ben jij ook."

Geen plaats

Ondertussen telt Diana op Instagram meer dan 560.000 volgers die opkijken naar haar. Nu durft ze vol zelfvertrouwen naakt te poseren, maar ook zij heeft een lange weg naar zelfaanvaarding afgelegd. "Ik werd gepest met mijn lichaam en mijn modellencarrière. Ik kreeg altijd te horen dat er voor mij in de modewereld geen plaats was." Ze is in elk geval flink op weg om er toch maar mooi een stekje in te veroveren. 

 

Niet te missen