Celebs

Herbert is helemaal vergeten: Saartje uit ‘Temptation Island’ stelt nieuw lief voor

Print
Herbert is helemaal vergeten: Saartje uit ‘Temptation Island’ stelt nieuw lief voor
Tijdens ‘Temptation Island’ in Thailand ging Saartje Polomé uit Groot-Bijgaaren voluit voor Herbert en brak het hartje van diens vriendin Jolien, maar het woelige avontuur ligt nu volledig achter de brunette. Ze stelt haar nieuw lief voor in TV Familie en pronkt ermee op Instagram.

Saartje, die de woorden ‘don’t stop’ in haar intieme zone liet tatoeëren en kritiek kreeg op haar dunne wenkbrauwen, deed er in het vorige seizoen van het datingprogramma alles aan om Herbert voor haar te winnen. En dat lukte bijna… De twee hadden pikante dates, maar na de opnames hadden ze geen goed woord meer voor elkaar over. Vandaag is Herbert nog steeds samen met zijn Jolien, Saartje sluit haar vrijgezellenleven na vier jaar af.

“Ik ben samen met Medi, een Franse man. Ik leerde hem kennen in een hotel op Mallorca, waar ik als animatrice werk in een hotel. Medi heeft dezelfde job”, klinkt het. Op foto’s op haar Instagrampagina is het duidelijk: het is dik aan tussen de 21-jarige ex-verleidster en haar nieuwe vlam.


“Ik ben deze zomer gevallen voor zijn spontaniteit, zijn lieve lach en zijn karakter. Medi’s ogen zochten mij als ik niet in de buurt was. Het was onvermijdelijk: we moesten een koppel worden”, zegt Saartje. Ze voegt eraan toe dat haar gevoelens voor Herbert niets zijn in vergelijking met wat ze nu voelt voor Medi. “Dit is duizend keer sterker. We gaan er helemaal voor om onze relatie te doen slagen”, klinkt het enthousiast.

 

#LoveMyMan #AlleenMaarLiefde #Paris #VoorAltijdVanMij

Een bericht gedeeld door Saartje Polomé (@psaartje) op


Wat de toekomst betreft zijn Saartje en Medi van plan om op Mallorca te blijven en misschien zelfs samen te gaan wonen. Daarnaast willen ze samen veel reizen, maar een trip naar Thailand om als koppel deel te nemen aan een nieuw seizoen van ‘Temptation Island’? Dat zit er niet in. “We zijn veel te gelukkig samen om onze relatie op het spel te zetten voor een tv-programma.”

 

Baby you're the one.??????

Een bericht gedeeld door JOLIEN LISA PUYPE © (@jolienliisa_) op

Niet te missen