Celebs

Kendall Jenner rekent af met commentaar op acne: "Laat die rotzooi je nooit stoppen!"

Print
Kendall Jenner rekent af met commentaar op acne: "Laat die rotzooi je nooit stoppen!"

Foto: Isopix

Daar sta je dan in je indrukwekkende galajurk van Giambattista Valli, en het enige waar ze het over hebben is de acne op je gezicht. Dat is net wat Kendall Jenner overkwam tijdens de Golden Globes. Achteraf beet ze van zich af op Twitter en gaf alle pesters het nakijken.

Zelfs een topmodel als Kendall Jenner heeft al eens last van acne, zo bleek tijdens de Golden Globes. Ze verscheen er in een opvallende jurk, maar ongewild ging er ook heel wat aandacht naar haar gezicht. Dat ze die oneffenheden niet volledig verstopte onder een dikke laag make-up leverde haar heel wat negatieve commentaren op sociale media, maar evengoed heel wat applaus.

(lees verder onder foto)

De meeste fans vonden het fantastisch dat ze zo zichzelf durfde te zijn. "Wat een geweldige boodschap voor jonge meisjes dat jij trots rond stapt met acne", klonk het onder meer. Ook heel wat mama's waren blij dat ze zo een fantastisch voorbeeld gaf aan hun dochters.

Lieve woorden die het 22-jarige model met plezier omarmde, maar voor de haters had ze wel nog een boodschap in petto. "Laat die rotzooi je nooit stoppen!", reageerde ze op Twitter. Toch heeft ze een hele weg afgelegd om zover te komen. In het verleden praatte ze in 'Keeping Up With The Kardashians' al eerlijk over haar gevecht met puistjes dat begon toen ze elf was. 

Niet te missen