Celebs

Meghan Markle is niet langer op Instagram en Facebook te vinden

Print
Meghan Markle is niet langer op Instagram en Facebook te vinden

Foto: Isopix

Op 19 mei wordt Meghan Markle een lid van de Britse koninklijke familie na haar huwelijk met Harry en dan zal haar leven ook officieel een nieuwe weg in slaan waar duidelijk geen sociale media bijhoort. De voormalige actrice was vroeger heel actief op onder meer Instagram, maar heeft nu al haar accounts verwijderd.

Fans van Meghan Markle kunnen niet langer haar doen en laten volgen op Facebook, Instagram en Twitter. Sinds haar relatie met prins Harry bekendraakte was ze sowieso al stukken minder actief op sociale media, maar nu heeft ze de stekker er helemaal uitgetrokken en heeft ze alles verwijderd. Op Instagram telde ze om en bij de 1,6 miljoen volgers en op Facebook nog eens 800.000. 

Toch hoeft die beslissing niet te verbazen, want geen enkel lid van de Britse koninklijke familie zit op sociale media. Al bestaan er wel enkele officiële accounts zoals die van Kensington Palace. Het was ook uit die hoek dat er een mededeling kwam in verband met het afscheid van Meghan van sociale media. "Ms. Markle is iedereen dankbaar die de voorbije jaren haar accounts heeft gevolgd, maar omdat ze ze al een tijdje niet heeft gebruikt, heeft ze besloten ze te sluiten", klinkt het.

Niet te missen