Geliefd bij de kijkers, maar deze actrice verlaat ‘Familie’

Print
Geliefd bij de kijkers, maar deze actrice verlaat ‘Familie’

Foto: BELGA

Er staat de kijkers van ‘Familie’ een nieuwe verandering te wachten. Actrice Ini Massez (42) zal de soap verlaten. Dat meldt TV Familie. Eind 2016 maakte ze haar opwachting als Viv, een vriendin van Linda. Haar rol was tijdelijk, maar Viv groeide al snel uit tot een geliefd personage.

“Ik heb de voorbije maanden met veel plezier op de set in Boortmeerbeek gestaan”, klinkt het bij Ini Massez. “Er was van begin af aan afgesproken dat het om een tijdelijke rol zou gaan: het was dus een gepland afscheid, zeg maar (lacht). Ik heb Familie ook altijd gecombineerd met andere tv-projecten. Die zuurstof heb ik nodig. Maar wie weet duikt Viv vroeg of laat nog eens op in het leven van de familie Coppens.”

Voor de trouwe kijkers van ‘Familie’ komt het nieuws wel als een verrassing. Op dit moment is haar personage Viv zeer geliefd. En ze is nog steeds in de running om het nieuwe lief van Benny te worden.

Wanneer en hoe Viv uit de reeks stapt en welke gevolgen dit heeft voor Benny en co wordt de komende tijd duidelijk.

Actrice Ini Massez is verder nog gekend uit de telenovelle ‘Ella’ en de komische reeks ‘Loslopend Wild’. Deze maand starten de opnames van het tweede seizoen van ‘Zie Mij Graag’.

Geliefd bij de kijkers, maar deze actrice verlaat ‘Familie’
Foto: VTM