Werknemers Corda Campus kunnen boodschappen voortaan online bestellen en op het werk afhalen

Print
Werknemers Corda Campus kunnen boodschappen voortaan online bestellen en op het werk afhalen

De Corda Campus in Hasselt. Foto: Dick Demey

Hasselt -

De 3.000 werknemers op de Corda Campus in Hasselt kunnen hun boodschappen voortaan online bestellen en op hun werkplek laten leveren. Carrefour opent er woensdag immers een afhaalpunt voor drivebestellingen. De werknemers kunnen kiezen uit 15.000 producten. Als ze voor 11 uur bestellen, kunnen ze hun boodschappen nog diezelfde dag afhalen in een pop-up op de campus. De dienst wordt voorlopig aangeboden op maandag, woensdag en vrijdag.

“Op de Corda Campus draait alles om beleving en innovatie. Met de komst van Carrefour Drive kunnen we de werknemers van de 200 bedrijven op onze campus een nieuwe service aanbieden die hen heel wat tijd bespaart”, zegt algemeen directeur van de Corda Campus Raf Degens. “Bestellen kan online en afhalen kan makkelijk in de Corda Plaza. Er is zelfs een Corda Drive parkeerplaats voorzien zodat sleuren met boodschappen overbodig wordt.”

De Carrefour Drive is een pop-up in het hart van de campus. De bestelde boodschappen worden klaargelegd in rekken, koelkasten of diepvriezers. “De opening van deze nieuwe drive past volledig binnen onze omnichannelstrategie die de klant de vrijheid biedt zijn boodschappen in de winkel en online te doen, waar en wanneer het hem uitkomt. Carrefour Drive beantwoordt de vraag van heel wat actieve mensen die niet altijd de tijd hebben om hun boodschappen in een winkel te doen”, legt Baptiste van Outryve van Carrefour uit.

Het afhaalpunt op de Corda Campus is het eerste van zijn soort op een bedrijventerrein in België. Bestellen kan via www.drive.be/corda.