Celebs

Jamie Dornan kan meer dan Christian Grey spelen, hij zingt ook

Print
Jamie Dornan kan meer dan Christian Grey spelen, hij zingt ook

Foto: *

Een opvallend nieuwtje uit het 'Fifty Shades'-kamp: op de soundtrack van 'Fifty Shades Freed', de laatste film van de trilogie die bij ons op 8 februari in de zalen komt, zingt Jamie Dornan een liedje in. De Noord-Ierse acteur kan dus meer dan enkel in de huid kruipen van Christian Grey.

In de 'Fifty Shades'-film lijkt Christian Grey niet meteen het type dat plots uit volle borst zal beginnen zingen, maar dat geldt blijkbaar niet voor de acteur die die rol speelt. Jamie Dornan wordt namelijk genoemd als een van de artiesten die op de soundtrack van 'Fifty Shades Freed' te horen zal zijn. Op de songlijst die bekend werd gemaakt, prijkt 'Maybe I'm Amazed' en het zou om een cover gaan van een liedje van Paul McCartney.

Regisseur James Foley had eerder al gehint naar de zangcapaciteiten van Dornan. "Hij is een fantastisch goede zanger en loopt tijdens de opnames de hele tijd te zingen. Hij zal in de derde film een liedje brengen, maar dat is nog een verrassing", zei hij in een interview met Daily Mirror. 

Tipje van de sluier

Voorts is op de soundtrack ook een nummer van Rita Ora terug te vinden, zij speelt in de film de zus van Christian Grey. Dat liedje, een samenwerking met Liam Payne, werd al officieel uitgebracht. Op dat van Mr. Grey is het nog even wachten tot de release begin februari, maar voor de echte fans wordt hier alvast een tipje van de sexy sluier opgelicht, want op YouTube zijn er nog enkele nummertjes terug te vinden waarop hij zingt, zoals dit 'When I Go'. De acteur had trouwens vroeger samen met een vriend een eigen band, Sons of Jim.

Niet te missen