Celebs

Gwyneth Paltrow geeft het huwelijk nog een kans

Print
Gwyneth Paltrow geeft het huwelijk nog een kans

Foto: Isopix

Gwyneth Paltrow (45) heeft in een interview met haar eigen lifestylelabel Goop laten weten dat ze verloofd is met televisieproducent Brad Falchuk (46). De twee zijn al enkele jaren aan het daten, maar de actrice scheidde pas in 2016 van Chris Martin, de frontman van Coldplay.

Gwyneth Paltrow deelde op Instagram een foto van een magazinecover van Goop waarop zij en Brad Falchuk samen poseren. Onder het beeld prijkt een emoticon van een ring. En dat wil niets minder zeggen dan dat de twee inderdaad verloofd zijn, bevestigt Paltrow in een interview in het magazine. De geruchten daarover deden al een tijdje de ronde, maar zijn nu dus eindelijk bevestigd.

"Ik heb leren accepteren hoe ingewikkeld de romantische liefde kan zijn. Ik heb daarom besloten om het huwelijk nog een kans te geven, niet enkel omdat ik denk dat ik mijn prins op het witte paard heb gevonden, maar omdat ik heb aanvaard dat patroondoorbrekende opportuniteiten enkel mogelijk gemaakt kunnen worden door intimiteit", klinkt het enigszins mysterieus in het interview.

Eerder getrouwd

De actrice en de televisieproducent leerden elkaar kennen op de set van 'Glee', een televisieserie die hij mee bedacht en waar zij een gastrol in speelde. Paltrow was eerder meer dan tien jaar getrouwd met Chris Martin en ze hebben samen twee kinderen: Apple (13) en Moses (11). Ze gingen in 2014 uit elkaar als vrienden, maar scheidden pas in 2016. Ook Falchuk was eerder getrouwd.

 

??

Een bericht gedeeld door Gwyneth Paltrow (@gwynethpaltrow) op

 

Niet te missen