Theatergroep Pol Stas tafelt nog even verder met 'Het Diner'

Print
Theatergroep Pol Stas tafelt nog even verder met 'Het Diner'

Foto: Hilde Koppen

Sint-Truiden - De feestmaanden met het gezellig tafelen, liggen stilaan achter ons. Theatergroep Pol Stas dineert nog even verder en neemt u met ‘Het Diner’ mee naar een sjiek restaurant.

Twee broers dineren met hun echtgenotes om een dringende kwestie omtrent hun kinderen te bespreken. De pubers spookten namelijk iets uit wat hun toekomst kan verwoesten. De spanning tussen beide koppels en tussen man en vrouw onderling stijgt terwijl de dienster kwistig haar weetjes over de opgediende spijzen rondstrooit.

Het diner is een theaterbewerking van de gelijknamige wereldwijde bestseller van Herman Koch. Het is een adembenemende thriller waarin de nodige dosis humor niet ontbreekt en menig mens een spiegel voorhoudt.
Regisseur Bea Duchateau: “Wat doe je als geslaagd burger wanneer je zoon een ernstige misdaad begaat ? Hoop je dat hij ermee wegkomt als je erover zwijgt of laat je die daad zijn leven verknallen? Een moreel dilemma. We hebben alles in een strak pakje gestoken en laten de inhoud gisten.”

Cast : Miet Bessemans, Pascale Reynders, Thomas Hendrickx, Gerrit Jacobs, Katrien Hendrix
Regie : Bea Duchateau
Voorstellingen op 25, 26 en 27 januari om 20.15 uur in CLUB CC de Bogaard en op 28 januari om 15 uur in CLUB CC de Bogaard.
Kaarten kosten 10 euro. Studenten betalen slechts 5 euro. Kaarten zijn verkrijgbaar bij Clockempoortje (Clockemstraat 14, Sint-Truiden, 011/68.18.23) en bij de Uitbalie CC De Bogaard (011.70.17.00)

 

Immo

Auto's in de kijker

Jobs in de regio