Celebs

Gaf Meghan Markle dit grappige cadeau aan de Queen?

Print
Gaf Meghan Markle dit grappige cadeau aan de Queen?

Foto: PN

De Amerikaanse Meghan Markle vierde Kerstmis met haar toekomstige schoonfamilie en ook bij de royals worden er traditiegetrouw cadeautjes uitgedeeld. De verloofde van prins Harry had volgens de geruchten een wel heel bijzonder geschenkje in petto voor de Queen.

Volgens de Britse entertainmentsite Daily Star Online kocht Meghan Markle een zingende speelgoedhamster voor koningin Elizabeth II. Een ingewijde laat weten dat het ludieke cadeau de koninklijke familie deed schaterlachen.

Er was echter een praktisch nadeel aan het geschenk verbonden: de honden van de koningin waren nogal - letterlijk - happig op het cadeau. “Het was zo grappig, vooral wanneer de corgi’s het speeltje in beslag probeerden te nemen. De Queen lachte en zei dat de hamster haar viervoeters gezelschap zou kunnen houden”, aldus de anonieme bron.

Gaf Meghan Markle dit grappige cadeau aan de Queen?
Foto: YouTube

Maar volgens De Daily Star had Meghan nog meer cadeaus mee met Kerstmis. Zo zou ze prins William een Tam O Shanter-hoed gegeven hebben, een typisch Schots hoofddeksel met een pruikje eronder, om de draak te steken met zijn eigen, dunner wordende haren.

Gaf Meghan Markle dit grappige cadeau aan de Queen?
Foto: Amazon

Meghan haar grappige cadeaus werden volgens de bron goed ontvangen door de familie, die serieuze of dure geschenken meer en meer mijdt. Prins Harry zou zijn grootmoeder ooit een douchemuts gegeven hebben met de slogan 'Ain’t life a bitch’ erop. In tegenstelling tot Meghan, gaf Kate Middleton de koningin een traditioneler geschenk tijdens haar eerste kerst bij de royals. Zij opteerde jaren geleden voor een zelfgemaakte chutney naar het recept van haar eigen oma.

Niet te missen