Celebs

Deze ster is zo gephotoshopt dat zelfs fans haar nauwelijks herkennen

Print
Deze ster is zo gephotoshopt dat zelfs fans haar nauwelijks herkennen

Foto: Instagram

Heel wat fans van Selena Gomez (25) zijn niet te spreken over de nieuwste campagne van handtassenmerk Coach, waarvan hun idool het nieuwe uithangbord is. Volgens hen is de popster onherkenbaar op de foto's en dat als gevolg van een overmatig gebruik van Photoshop. "Wat hebben jullie met haar gezicht gedaan?", klinkt het onder meer.

Selena Gomez, met op de achtergrond de skyline van New York en in haar handen een tas van Coach. Dat is zo ongeveer hoe de campagnebeelden van het Amerikaanse handtassenmerk er nu uitzien. Niets bijzonder, zou je denken, maar dat is buiten enkele fans van de popster gerekend. Die reageren op sociale media onthutst omdat Selena er volgens hen bijzonder uitvoerig gefotoshopt bijzit op de foto's.

"Fantastisch dat jullie er in geslaagd zijn om Selena er te doen uitzien als allesbehalve Selena", klinkt het in de commentaren. Of nog: "Zij heeft helemaal geen Photoshop nodig. Wat heb jullie in godsnaam met haar gezicht gedaan?" De meesten zijn het er in elk geval over eens dat "een van de mooiste mensen op aarde" helemaal niet bewerkt moet worden.

Selena Gomez lijkt zich in elk geval van geen kwaad bewust, want die deelde de foto's op haar Instagram met de mededeling dat ze enthousiast was om de nieuwe campagne voor te stellen.

 

 

Een bericht gedeeld door Coach (@coach) op

 

 

Een bericht gedeeld door Coach (@coach) op

 

 

Niet te missen