Tejater De Kwibus trekt naar camping Oudsbergen in 'Het zaat Kerke'

Print
Tejater De Kwibus trekt naar camping Oudsbergen in 'Het zaat Kerke'

Foto: Rita Drijkoningen

Meeuwen-Gruitrode - Tejater De Kwibus brengt voor u 'Het zaat Kerke' in een regie van Maurice Habex, die het stuk ook schreef. Het verhaal speelt zich af op camping 'Oudsbergen'. Tineke de uitbaatster en Yusuf haar tuinman worden geholpen door de bewoners waar ze kunnen. Het is er een gezellige drukte. Tot het noodlot toeslaat.

Camping 'Oudsbergen' is een doorsnee camping bevolkt met een aantal vaste klanten. Tineke, de campinguitbaatster, staat er na de dood van haar pleegouders alleen voor. Haar trouwe tuinman Yusuf helpt haar door dik en dun. Ook de campingbewoners helpen waar ze kunnen. Truus, een Nederlandse, is 'op jacht'. Dan is er Gusta een verbitterde weduwe. Clara en Stafke zijn zowat het enige 'normale' koppel. Wie daar de broek draagt, wordt al snel duidelijk! Tineke is op zoek naar een campinganimator waarvoor Prospèr zich aandient. Zijn caravannetje 'Mij kerke' wordt de draaispil van de camping en wordt al snel ''t Zaot kerke'. Met de komst van Leine is de camping volgeboekt. Maar dan slaat het noodlot toe. Iedereen slaat de handen in elkaar om te helpen.
Geniet van een avond dolle pret!
Opvoeringen op vrijdag 9 en 16 februari 2018 om 20.15 uur, zaterdag 10 en 17 februari 2018 om 20.15 uur en zondag 11 februari 2018 om 19.15 uur.
Voorstellingen voor senioren: zaterdag 3 en zondag 4 februari 2018 om 14.30 uur, incl. koffie en vlaai.
Tickets: avond 8 euro / senioren 7 euro afhalen en betalen enkel aan de kassa, voor de voorstellingen!
Reservatie: Tel. 089/85.59.46, tickets@meeuwen-gruitrode.be, www.meeuwen-gruitrode.be/cultuurpunt
Waar: CC Cultuurpunt, Phil Bosmansplein 1, 3670 Meeuwen-Gruitrode

Immo

Auto's in de kijker

Jobs in de regio