Beauty

Dit wordt dé haartrend van 2018

Print
Grijs haar wordt ongetwijfeld dé haartrend van het komende jaar. Het voorbije jaar ruilden celebrities zoals Kim Kardashian en Rihanna hun donkere lokken al in voor een grijs kleurtje en daarna volgden ook heel wat mindere bekendheden in hun spoor. Volgens een enquête van L’Oréal Professionnel zouden bovendien maar liefst 28% van hun ondervraagden openstaan voor een zilverkleurige haardos. Op naar de kapper ...

Kim Kardashian, Rihanna, Rachel McAdams, Cara Delevingne, Lady Gaga ... het lijstje van celebrities die het voorbije jaar hun lokken grijs kleurden is ellenlang. Grijs haar wordt dan ongetwijfeld ook de absolute haartrend van 2018. Althans, dat voorspelt het Britse magazine Glamour UK, dat zich voor deze voorspelling voor een stuk laat leiden door de resultaten van een enquête van L’Oréal Professionnel.

Daaruit blijkt dat maar liefst 28% van alle ondervraagden openstaan voor een zilverkleurige haardos. Het beautymerk benadrukte ook dat hun verkoop van zilverkleurige shampoos vorig jaar met 55% omhoog is gegaan.

Niet te missen