Mode

Deze modetrends voor de komende zomer shop je nu al in de solden

Print

Foto: Catwalk Pictures

Wie er de komende dagen nog op uit trekt om interessante koopjes in de wacht te slepen doet er goed aan om al even vooruit te kijken naar het komende zomerseizoen. Zo kan je nu in de solden al leuke outfits scoren die helemaal aansluiten bij de trends van de komende lente en zomer.

Met een trenchcoat scoor je altijd, ook deze zomer. Deze klassieker der klassiekers verveelt nooit en hoort met stip bovenaan je wenslijstje te staan. Vooral de beige trenchcoat blijft populair, zowel op de catwalks als in het straatbeeld. (Foto's: Catwalk Pictures/ Céline, deavita.com en viennawedekind.com)

Jean op jeans, of de double denimtrend, blijft ook deze zomer nog een tijdje hangen. Een nieuw jeansjasje, een jeanshemd en een aantal jeansbroeken vormen dan ook allesbehalve overbodige aankopen. Ook wijde jeansbroeken blijven populair, die skinny jeans zal nog even in je garderobekast moeten blijven hangen. (Foto's: Catwalk Pictures/ Stella McCartney, whowhatwear.com, Catwalk Pictures/ Givenchy en travelshopa.com)

Hoewel pastels het meestal vooral in de zomer goed doen, waren deze zoete kleurtinten ook het algelopen winterseizoen alom tegenwoordig. Voor het komende zomerseizoen zijn het hoofdzakelijk de tinten lila en muntgroen die het modebeeld domineren. (Foto's: Catwalk Pictures/ Michael Kors, Catwalk Pictures/ Peter Pilotto, justaprettystyle.com en firstview.com)

Nog zo'n klassieker die het al enkele seizoenen goed doet en die je deze zomer gewoonweg moet hebben, is de hemdjurk. In wit, in jeans of met allerhande decoratieve frivoliteiten, het kan allemaal. Ideaal voor het overbruggen van alle seizoenen. (Foto's: Catwalk Pictures/ Andrew Gn, glamourparis.com en liketk.it)

Nu de feestdagen net achter de rug zijn, vind je tijdens de soldenkoopjes heel wat feestelijke glitterrokjes, jurken of tops in de winkelrekken. Hoog tijd om een portie glitter in huis te halen, want glitters dragen deze zomer elke dag de voorkeur, althans bij Gucci en Marc Jacobs. (Foto's: Catwalk Pictures/ Marc Jacobs, fashioncoolture.com, Catwalk Pictures/ Gucci en bloglovin.com)

Niet te missen