Celebs

Brits koningshuis geeft video vrij met de hoogtepunten van 2017, maar één gebeurtenis staat er niet bij

Print
Het was een wervelend jaar voor de Britse royals, dus beelden genoeg om een video samen te stellen als terugblik. Van de eerste schooldag van prins George tot het huwelijk van Pippa Middleton: alles passeert de revue. Nou ja, bijna alles, want één gebeurtenis werd over het hoofd gezien...

In het overzicht van de voorbije twaalf maanden zien we onder meer prins George naar school gaan en Pippa Middleton die ‘ja’ zegt tegen haar James Matthews. Ook prinses Charlotte die haar eerste boeketje bloemen krijgt was een hoogtepunt, net als de verloving van prins Harry en Meghan Markle.
 

 

For our final highlights video, let's take a look back at some of the key family moments this year.

Een bericht gedeeld door Kensington Palace (@kensingtonroyal) op


Maar het feit dat Kate Middleton en prins William een derde kindje verwachten werd - al dan niet toevallig? - over het hoofd gezien. Geen enkel beeld of officiële aankondiging haalt de video en fans zijn in de war, zo blijkt op Instagram. "Wat met de derde zwangerschapsaankondiging van Kate en William?", vraagt een gebruiker zich af in de reacties. Hij is niet de enige. "Wat een vreemd overzicht. Geen woord over het feit dat er een nieuwe royal baby op komst is", "Wat met baby nummer drie?" en "Jullie zijn de zwangerchapsaankondiging vergeten", passeren de revue. 

Misschien wacht het Britse koningshuis nog een jaartje om de geboorte van hun derde kind op te nemen in het jaaroverzicht van 2018?

 

Niet te missen