Fans razend enthousiast over nieuwe muziek van Justin Timberlake: “2018 kon niet beter beginnen”

Print

Video: YouTube

Justin Timberlake heeft zijn fans vandaag een eerste glimp gegund van zijn nieuwe album Man Of The Woods. Hij maakte meteen ook bekend dat we het eerste nummer van die plaat vrijdag al mogen verwachten. De fans reageren alvast enthousiast dat Timberlake na een korte radiostilte weer nieuwe muziek voor hen heeft.

Op 2 februari laat Justin Timberlake zijn nieuwe album Man Of The Woods los op de mensheid. Op de eerste single van die plaat moeten we gelukkig niet zo lang wachten. Die wordt deze vrijdag al gereleast.

De fans reageren alvast enthousiast op Youtube: “2018 kon niet beter beginnen”, is maar een van de extatische reacties. “Oh mijn god. En met god bedoel ik Justin”, schrijft iemand anders.

Het is al van 2013 geleden dat Timberlake nog een album heeft gemaakt en hoewel hij in 2016 met ‘Can’t Stop The Feeling’ nog een enorme hit had, bleef het sindsdien relatief stil rond de zanger. Die liet op Instagram weten dat het nieuwe album vooral geïnspireerd werd door zijn zoon, vrouw en familie. “Het gaat ook over waar ik vandaan kom, meer nog dan bij voorgaande albums.”