Dierenartsenpraktijk schenkt 562,70 euro aan Wensambulancezorg

Print
Riemst - In de maand december organiseerde dierenarts Greetje Bruninx in Riemst voor het tweede jaar op rij een fotowedstrijd voor het goede doel.

Zij koos dit keer voor de Wensambulancezorg vzw. Deze organisatie werkt ook vanuit Riemst en vervult de laatste wensen van mensen die ongeneeslijk ziek zijn en zichzelf niet meer kunnen verplaatsen. Daarom gaan zij met de ambulance naar de mensen toe en nemen ze mee naar de zee, dierentuin,enz.
Tussen 1 en 23 december konden de baasjes van hun huisdier een foto in kerststemming doorsturen en 2,5 euro storten. Daarna kwamen de foto’s ook op de facebookpagina.
Zelf schonk Greetje 1 euro per consult aan Wensambulancezorg vzw en ook op de balie stond er een spaarpotje, waar iedereen geheel vrijblijvend wat euro’s in kon deponeren.
Op kerstdag werd de winnaar gekozen. Omdat de jury niet kon kiezen tussen alle inzendingen, heeft Greetje beslist dat er 2 winnaars zijn:
De familie Veekmans-Vanaken met hun honden Rex en Sky en Jaimie Biesmans met haar kat Snoopy.
Greetje heeft ondertussen al het bedrag via de Warmste Week aan Wensambulancezorg vzw gestort en op dinsdag 2 januari werd in de praktijk het cadeaupakket (voeding en verzorgingsproducten) overhandigd.
De actie bracht in het totaal 562,70 euro op voor Wensambulancezorg vzw.

Immo

Auto's in de kijker

Jobs in de regio