Toneelkring Velm droomt van de lotto winnen

Print
Toneelkring Velm droomt van de lotto winnen

Foto: René Bottier

Velm

Sint-Truiden - Midden januari staat Toneelkring Velm vier keer op het podium met 'Als ik de lotto win' van auteur Ruud De Ridder, in een regie van Chris Mathijs.

Vader Dierickx wordt thuis aanzien als een sloef. Zijn vrouw is van hogere afkomst en laat dat samen met haar dochters duidelijk voelen. Zij is de baas in huis! Nu één van de dochters gaat trouwen met een jongen van rijke afkomst en vader geen enkele inspraak heeft bij de regeling van de bruiloft wordt zijn droom alleen maar groter.....namelijk de lotto winnen! Maar ja, hoe komt het zover?

Cast: Dirk Vanhaeken, Nele Vissers, Els Meys, Niels Sacré, Cedrick Van Gilbergen, Jean Vandereyken, Pauline Reynaerst, Sara Truyens.
Voorstellingen op zaterdag 13/01 om 20 uur, zondag 14/01 om 15 uur, vrijdag 19/01 om 20 uur en zaterdag 20/01 om 20 uur in het P.C.C. Velm (Sint-Martinusstraat 8). Wees er snel bij, want er zijn nog maar enkele plaatsen vrij. De voorstelling op 20/01 is bijna uitverkocht. Kaarten kosten 8 euro en zijn te verkrijgen via 011/68.73.94; 0475/28.26.84 en jean.vandereyken@toneelvelm.be
Info: www.toneelvelm.be

Immo

Auto's in de kijker

Jobs in de regio