Seks & Relaties

Mensen delen hun gênantste nieuwjaarsmoment: "Ik kuste m'n beste vriendin, toen kuste zij mijn lief"

Print
Mensen delen hun gênantste nieuwjaarsmoment: "Ik kuste m'n beste vriendin, toen kuste zij mijn lief"

Foto: shutterstock

Op oudejaarsnacht wordt er heel wat afgekust. En soms valt het voor dat je iemand net iets inniger kust dan je zou mogen… Mensen onthullen - volledig anoniem - de meest foute situaties die ze op oudejaarsnacht hebben meegemaakt via de discrete app Whisper.

Whisper is een online toevluchtsoord waar miljoenen mensen over de hele wereld anoniem hun gedachten en adviezen kunnen uitwisselen. Naar aanleiding van de recente feestdagen, werden er niet geheel onverwacht veel ontboezemingen gedaan over bijzondere ervaringen tijdens oudejaarsnacht. Een overzicht:

Problemen met het lief

“Ik ging eens naar een nieuwjaarsfeestje met mijn man, maar die avond kuste ik zomaar met een andere man.”

“Mijn vriend wilde niet mee naar een nieuwjaarsfeestje met mij. Raad eens? Ik heb werkelijk iedereen die aanwezig was minstens één keer innig gekust.”

“Ik kuste met mijn beste vriendin tijdens een feestje op oudejaarsavond. Plots waren zij en mijn vaste vriend aan het kussen. Ik weet niet wat ik moet doen.”

Mensen delen hun gênantste nieuwjaarsmoment:

Schuld van de drank

“Mijn lief en ik werden serieus dronken op een nieuwjaarsfeestje en maakten een einde aan onze relatie. Wij waren de gastvrouw- en heer van dat feest. Het was een interessant gebeuren...”

“Toen ik dronken was, probeerde ik een man te verleiden. Maar niemand die het nodig vond om me te vertellen dat ‘mijn prooi’ de man van een van mijn vriendinnen was. Ik voel me verschrikkelijk.”

“Mijn huisgenoot zou me helpen om op oudejaarsavond een vrouw te kussen, maar ik kreeg een black-out en was tijdens het aftellen aan het braken in een gang.”

“Ik probeerde van mijn migraine af te komen met drank. Het resultaat? Ik eindigde bewusteloos in de zetel, terwijl een nieuwjaarsfeestje volop aan de gang was.”

Mensen delen hun gênantste nieuwjaarsmoment:

Altijd iets met die exen

“Vorig jaar waren al mijn vrienden nieuwjaar aan het vieren, behalve ik. Ik was niet uitgenodigd omdat mijn ex ook aanwezig was.”

“Ik ging van bil met mijn ex op het toilet tijdens een nieuwjaarsfeest. Niemand heeft ons betrapt.”

“Tijdens een nieuwjaarsfeestje sliepen mijn vrienden en ik op de grond in de kelder. Toen iedereen goed sliep, hadden mijn ex en ik seks op de vloer. Tot op vandaag weet niemand dat.”

“Ik zag mijn ex-vriendin op een nieuwjaarsfeestje. Het is al vier maanden uit, maar ik denk niet dat ik al over haar ben. Ooit was ze mijn hele leven, nu voelt het alsof ik niets heb...”

OPROEP. Heb je zelf ooit al iets gênants of bijzonders meegemaakt op oudjaar? Vertel ons je verhaal via oproep@mediahuis.be. Inzendingen worden anoniem behandeld.

Mensen delen hun gênantste nieuwjaarsmoment:

Niet te missen