Celebs

Nieuwjaarsfoto van Madonna met dochter Lourdes valt niet bij iedereen in goede aarde

Print
Nieuwjaarsfoto van Madonna met dochter Lourdes valt niet bij iedereen in goede aarde

Foto: Instagram

Madonna bracht oudejaarsavond door in het gezelschap van onder meer haar dochter Lourdes en deelde daarvan een foto op Instagram. De twee omhelzen elkaar en daardoor zijn de harige oksels van Lourdes duidelijk zichtbaar. Meer was er niet nodig om een karrenvracht aan commentaar te krijgen.

Anno 2018 lijken nog heel wat mensen op sociale media het moeilijk te hebben met lichaamshaar bij vrouwen, getuige daarvan zijn de gemene commentaren die Madonna krijgt op de foto van haar met haar 21-jarige dochter Lourdes. De jonge vrouw omhelst daarin, met haar armen omhoog, haar moeder en de plukken haar onder haar oksels zijn daarbij duidelijk zichtbaar. 

De foto kan ondertussen op meer dan 360.000 likes rekenen, maar dat is buiten enkele criticasters gerekend. "Dit is echt walgelijk", klinkt het onder meer. Een producent van ontharingscrèmes stelt zelfs voor om enkele producten op te sturen.

Enkelingen roepen ook Madonna zelf tot de orde. "Een goede moeder zou haar zeggen dat ze zich moet scheren en er niet uitzien als een holbewoner." Maar de Queen of Pop vindt het ongetwijfeld allemaal prima en deelde zo'n vier jaar geleden zelf nog een foto van haar harige oksels.

 

Een bericht gedeeld door Madonna (@madonna) op

 

 

Long hair...... Don't Care!!!!!! #artforfreedom #rebelheart #revolutionoflove

Een bericht gedeeld door Madonna (@madonna) op

 

Niet te missen