Celebs

Nieuwste trailer 'Fifty Shades Freed' geeft glimp van climax vrij

Print
Het laatste deel van de 'Fifty Shades'-trilogie wordt op 14 februari in de zalen verwacht, maar de nieuwste trailer doet je daarvoor alvast opwarmen. In het laatste hoofdstuk zien we niet alleen Christian Grey in het huwelijksbootje stappen met Anastacia, maar het lijkt er ook op dat de liefde tussen hen zal ontsporen, letterlijk en figuurlijk.

Een flinke portie romantiek en spanning en natuurlijk ook heel wat seks. Zie hier de drie hoofdingrediënten van 'Fifty Shades Freed'. Het is meteen het laatste deel van de 'Fifty Shades'-trilogie. Anastacia is ondertussen een meer zelfzekere vrouw geworden en staat sterker in haar schoenen na haar huwelijk met Christian Grey, maar dat verandert plots allemaal als er een gevaarlijke stalker opduikt en ze uiteindelijk voor haar leven en haar huwelijksgeluk zal moeten vechten.

Voor Jamie Dornan en Dakota Johnson is deze laatste film een afscheid van de personages die ze drie jaar lang hebben vertolkt. In een interview heeft de Noord-Ierse acteur alvast laten weten dat hij niet zal terugkeren in de rol van Mr. Grey mocht er ooit nog een vervolg komen.  

 

Niet te missen