Mode

Ken jij dit merk dat grote namen als Chanel voorbijsteekt als meest gegoogeld?

Print
Ken jij dit merk dat grote namen als Chanel voorbijsteekt als meest gegoogeld?

Foto: Instagram

Gucci ken je vast wel en misschien Supreme ook wel, maar heb je ooit van Fashion Nova gehoord? Opvallend genoeg staat het label tussen de tien modemerken die het meest gegoogled werden in 2017.

De kans bestaat dat je nog nooit van Fashion Nova hebt gehoord, en toch is het het vierde meest opgezochte modelabel in Google van 2017. Maar misschien ken je wel enkele fans van het merk, denk maar aan Cardi B, Kylie Jenner, Blac Chyna en Amber Rose. Zij delen regelmatig op Instagram foto's van zichzelf in outfits van Fashion Nova en daar schuilt ook het succes achter.

Zo postte Kylie Jenner een foto in een jeansbroek van het merk en die scoorde meer dan 2 miljoen likes. Volgens CEO Richard Saghian maken ze gebruik van zo'n 3.000 à 5.000 influencers om de kleding aan de man te brengen. Op sociale media delen ze ook wekelijks zo'n dertig foto's van mensen die hun outfits dragen. En of het aanslaat.

Maatje meer

Opvallend is dat Fashion Nova daarmee andere grote namen zoals Chanel, Yves Saint Laurent, Christian Dior, Dolce & Gabbana, Valentino en Moschino voorbijsteekt. De enigen die het moet laten voorgaan zijn Gucci, Louis Vuitton en Supreme. Bijzonder is ook dat Fashion Nova in tegenstelling tot alle andere labels in de top 10 betaalbare mode aanbiedt is en ook mikt op vrouwen met een maatje meer.

 

#ad Obsessed with my new @fashionnova jeans ??Get them at FashionNova.com ??

Een bericht gedeeld door Kylie (@kyliejenner) op

 

Niet te missen