Celebs

Kim Kardashian heeft wel heel opvallend voornemen voor 2018

Print
Kim Kardashian heeft wel heel opvallend voornemen voor 2018

Foto: Isopix

Het nieuwe jaar staat weer voor de deur en daar zijn dan al meteen de eerste voornemens, iets waar ook Kim Kardashian duidelijk mee bezig is. Zo is ze vast van plan om in 2018 minder met haar gsm bezig te zijn. Toch een opvallende keuze voor iemand wiens leven zich voornamelijk op sociale media afspeelt.

Twitter, Instagram, Snapchat, een eigen app, een eigen website, noem het op en Kim Kardashian is er aan verslingerd. Maar daar wil ze in 2018 blijkbaar paal en perk aan stellen, heeft ze zelf aangekondigd. Nota bene op haar eigen app maakte ze dat nieuws bekend. "Mijn voornemen voor het volgende jaar is minder op mijn gsm te zitten en meer in het moment te leven", klinkt het enigszins filosofisch.

Naar verluidt heeft ze ook een goede reden voor dat besluit, en die heeft niets te maken met het feit dat een draagmoeder normaal in januari zal bevallen van het derde kindje van haar en Kanye West en er daar dus een krijsende baby bijkomt. Nee, ze wil zich meer concentreren op haar fitnessregime. "Ik wil in 2018 harder en consistenter trainen, vijf à zes dagen per week met gewichten."

Niet te missen