Celebs

Vader van Meghan Markle is "diep gekwetst" door commentaar van prins Harry

Print
Vader van Meghan Markle is "diep gekwetst" door commentaar van prins Harry

Foto: Isopix

Tijdens een recent interview liet prins Harry zich ontvallen dat Meghan Markle voor het eerst kerst doorbracht in Engeland "met de familie die ze zelf nooit had". Een uitspraak die hard is aangekomen bij haar eigen familieleden. Eerst reageerde haar halfzus, maar nu heeft ook haar vader bij monde van haar broer Thomas laten weten diep gekwetst te zijn door de woorden van haar verloofde.

De ouders van Meghan gingen uit elkaar toen ze pas zes was en hoewel het niet altijd even makkelijk ging in het gezin Markle, kreeg ze volgens haar familie wel een warme opvoeding. Dat prins Harry tijdens een interview dan ook liet verstaan dat ze nu de familie heeft gevonden die ze altijd heeft moeten missen, is bij hen flink in het verkeerde keelgat geschoten. Eerste reageerde haar halfzus Samantha en nu hebben ook haar broer Thomas en haar vader van zich laten horen. 

Volgens haar broer werd Meghan onder liefde bedolven toen ze opgroeiden en komt de familie nog steeds regelmatig bij elkaar om belangrijke momenten zoals Kerstmis en verjaardagen te vieren. "Ze heeft een goede familie. We waren zo close als mogelijk was", vertelt hij aan Daily Mail. "Toen jong was kreeg ze alles wat ze maar wou en we deden wat we konden om samen te komen voor de feestdagen."

Nog nooit ontmoet

Volgens Thomas is haar vader, die in Mexico woont en Harry nog nooit heeft ontmoet, dan ook diep gekwetst door de opmerking van haar verloofde. "Hij spendeerde het merendeel van zijn tijd en alles wat hij had aan haar. Hij zorgde ervoor dat ze alles had wat ze nodig had om succesvol te zijn en te geraken waar ze vandaag is."


 

Niet te missen