“Geweldig nieuws vlak voor uitvaart” van Peers model Ivana

Print
Peer -

Het Nederlandse Openbaar Ministerie gaat onderzoek doen naar de dood van Ivana Smit, het fotomodel uit Peer dat drie weken geleden overleed in Maleisië. “Een belangrijke doorbraak in een moeilijke periode”, laat de familie weten aan De Telegraaf.

Ivana’s ouders zijn er stellig van overtuigd dat hun dochter niet als gevolg van een ongeluk om het leven kwam, zoals de Maleisische overheid beweert. Haar familie houdt eerder rekening met een misdrijf en eist een gedegen onderzoek.

Een woordvoerder van het Landelijk Parket laat weten dat de twee autopsierapporten werden opgevraagd, aan de hand daarvan nemen ze een besluit over de vervolgstappen.

Oom Fred Agenjo laat weten aan De Telegraaf dat dit ‘geweldig nieuws is, zo vlak voor de uitvaart’. “Ik had er eerlijk gezegd niet meer op gerekend. Het onderzoek is hoopvol en het geeft vertrouwen. We zitten nog niet op een dood spoor, dat is belangrijk voor ons.”

Crematie

Ivana wordt zaterdag gecremeerd in Het Forum in Roermond. De familie nodigt iedereen uit om aanwezig te zijn bij de dienst die daaraan vooraf gaat.

Immo

Auto's in de kijker

Jobs in de regio