Celebs

Kim Kardashian wist alle kerstfoto's (en niemand begrijpt waarom)

Print
Kim Kardashian wist alle kerstfoto's (en niemand begrijpt waarom)

Foto: Instagram

De kerstkaart van de Kardashians zorgt al even voor beroering. Eerst was er het mysterieuze aftellen op Instagram, dan was er de ontgoocheling dat op kerst zelf de zwangerschap van Kylie Jenner niet werd aangekondigd en nu heeft Kim Kardashian alle 25 kerstfoto's op Instagram gewist.

Waarom heeft Kim Kardashian alle familiefoto's in aanloop naar dé kerstkaart op Instagram gewist? Fans breken er zich de laatste dagen van 2017 serieus het hoofd over.

Kim Kardashian lanceerde zelf een soort van adventskalender op Snapchat en Twitter waarbij ze 25 dagen lang telkens een stukje prijsgaf van de kerstkaart van de familie. Daarop was iedereen te zien, behalve Kylie, waar al maanden over wordt gespeculeerd of ze al dan niet zwanger is. Heel wat fans dachten dan ook dat zij op het ontbrekende stukje zou staan dat op 25 december onthuld zou worden, maar dat was niet het geval. Meer nog, ze stond zelfs helemaal niet op de kerstkaart samen met de rest van haar (half)zussen, hun kroost en mama Kris.

Na de ontgoocheling is er nu dus weer verwarring en mysterie, want Kim Kardashian heeft alle foto's op Instagram gewist. Bij Kris Jenner en Kourtney zijn ze wel nog te zien. 

Maakt Kim plaats op Instagram voor iets groter? Een grote zwangerschapsaankondiging bijvoorbeeld? Of wil ze op Instagram gewoon meer focussen op haar beautylijn? Fans hopen nog dit jaar het antwoord te krijgen op al deze prangende vragen. 

Niet te missen