Celebs

Deze gekke kant van Meghan Markle zag je nog niet

Print
Deze gekke kant van Meghan Markle zag je nog niet

Foto: PN

De Britse koninklijke familie wordt weleens stijf genoemd, maar Meghan Markle is dat allesbehalve. Op de kerstplechtigheid stak de verloofde van prins Harry zelfs haar tong uit. Nu circuleren beelden van het moment op internet.

De Britse pers die met Kerstmis aanwezig was in Sandringham was verrast toen de brunette haar tong toonde aan de vele toeschouwers - met opzet of likte ze gewoon aan haar lippen?. “Meghan toont haar speelse kant door haar tong uit te steken”, kopt The Mirror en ook The Daily Mail is vol lof over de gekke bek.

Veel fans vinden dit een mooi bewijs dat de Britse royals meer spontaniteit mogen tonen en denken dat de aanstaande vrouw van prins Harry misschien diegene is die enkele oubollige tradities kan doorbreken. Maar er komt ook kritiek. Sommigen vinden dan weer dat Markle geen klasse heeft en vinden dat ze een cursus etiquette moet gaan volgen, zo blijkt uit reacties op Twitter.

 

Aan bepaalde rituelen moet de voormalige actrice wel gewoon meedoen, zoals buigen voor de Queen. Uit beelden van de plechtigheid blijkt dat haar toekomstige schoonzus Kate Middleton er net iets beter in is.

Deze gekke kant van Meghan Markle zag je nog niet
Foto: Photo News

Niet te missen