Celebs

Zwangere Khloé Kardashian pikt kritiek op haar work-outs niet

Print
Zwangere Khloé Kardashian pikt kritiek op haar work-outs niet

Foto: Instagram

Haar zwangerschap houdt Khloé Kardashian niet tegen om met gewichten te trainen in de fitness, en daar krijgt ze op sociale media felle kritiek op. De Amerikaanse realityster geeft de critici lik op stuk, en blijft trainen.

Khloé Kardashian post regelmatig op sociale media filmpjes en foto's uit de fitnesszaal en daar stopt ze niet mee nu ze zes maanden zwanger is. Op Snapchat toont de Kardashian hoe ze in hoodie een stevige work-out met gewichten afwerkt en daar krijgt de zwangere realityster felle kritiek op. 

"Voor zij die ineens denken dat ze dokter zijn. Mijn arts en ik communiceren en mijn work-outs zijn goedgekeurd en zelfs aanbevolen", post ze in een vurige post op Twitter. Khloé Kardashian pikt de kritiek op haar fitnessposts duidelijk niet. "Bedankt kiddos! Zorg ervoor dat ik binnenkort niet stop met shit te delen". Ze voegt er nog een artikel bij met 33 redenen waarom het wel goed is om zwanger te zijn en te trainen.
 

 

 

Ondertussen postte Khloé Kardashian ook al een foto van haar outfit op kerstdag en vertelde ze een fan op Twitter dat ze ondertussen zes maanden zwanger is. 
 

 

Niet te missen