Christoff wekenlang ziek op podium: “De echte fans zagen wel dat er iets scheelde”

Print
Christoff wekenlang ziek op podium: “De echte fans zagen wel dat er iets scheelde”

Foto: ISOPIX

Zelfs een zware darminfectie houdt Christoff (41) niet weg van zijn fans. Begin november belandde de populaire zanger in het ziekenhuis, maar hij werkte toch zijn geplande optredens af. Hij neemt nu een tijdje vrij om uit te rusten.

Christoff werd begin november door stress en oververmoeidheid erg ziek en moest opgenomen worden in het ziekenhuis. Toch zweeg hij en werkte hij zijn drukke agenda met optredens af.

Vijf baxters

“Op een nacht moest ik naar de spoeddienst, maar ’s anderdaags had ik een belangrijke show met ­Lindsay, Frans Bauer en Laura Lynn. Die kon ik echt niet afzeggen. De anderen rekenden op mij”, vertelt ­Christoff in Primo. “Ik ben dus gaan spelen, maar keerde onmiddellijk na de show terug naar het ziekenhuis. Ik kreeg zware medicatie. Aan vijf baxters heb ik gelegen. De echte fans hebben gezien dat er iets scheelde.”

Intussen gaat het beter en kan Christoff tijdens de eindejaarsperiode uitrusten. Na Nieuwjaar trekt hij enkele dagen naar zijn buitenverblijf in Marbella. En daarna vliegt hij er weer in. “Ik heb me afgelopen jaar op mijn werk gestort en daar pluk ik in 2018 de vruchten van.”