Houthalense bijt hotelreceptionist

Houthalense bijt hotelreceptionist

Themabeeld Foto: IMAGEGLOBE

Houthalen-Helchteren -

Een 33-jarige vrouw uit Houthalen-Helchteren heeft woensdag de receptionist van een Luiks hotel uit colère in de arm gebeten. De vrouw van Mexicaanse afkomst werd opgepakt.

In de receptie van het Ibis-hotel in Rocourt ontstond woensdagmiddag een woordenwisseling tussen twee medewerkers van het hotel en een klant, een 33-jarige vrouw uit Houthalen die tijdens de nacht blijkbaar diverse mannen had ontvangen op haar kamer. Het hotelpersoneel vermoedde dat er sprake was van prostitutie, wat ten stelligste verboden is in het hotel.

De vrouw was volgens het personeel duidelijk over haar toeren. Toen een receptioniste aan het einde van haar dienst het hotel verliet en naar haar auto wilde gaan om huiswaarts te keren, volgde de vrouw haar. Op de parking lokte de vrouw een gevecht uit. De andere receptionist kwam echter tussenbeide en slaagde erin de dader weg te trekken van zijn collega. Waarop de vrouw uit Houthalen de receptionist in zijn bovenarm beet. Het slachtoffer is drie dagen werkonbekwaam.

De politie pakte de vrouw op en vond bij haar ook kleine hoeveelheden cocaïne en cannabis. Ze zit opgesloten en moet zich later verantwoorden voor het toedienen van slagen en verwondingen.

Immo

Auto's in de kijker

Jobs in de regio