Mama

Mama van tweeling (7) was vastbesloten de meisjes een modellencarrière te geven. Daar slaagde ze wonderwel in

Print
Mama van tweeling (7) was vastbesloten de meisjes een modellencarrière te geven. Daar slaagde ze wonderwel in

Foto: Instagram

Deze twee meisjes worden wel eens liefhebbend “de mooiste meisjes ter wereld” genoemd door hun fans. Die vergaarden ze massaal sinds hun moeder in juli foto’s van hen begon te posten op Instagram. De meisjes staan ondertussen onder contract bij twee modellenbureaus en deden in de week voor Kerstmis maar liefst zes opdrachten.

Leah Rose en Ava Marie zijn zeven jaar oud en wonen in Los Angeles met hun moeder, vader en broer. In juli opende hun mama een Instagram-account voor de twee en sindsdien gaat het hen voor de wind.

“Ik heb mijn meisjes voorgesteld dat ze, als ze dat wilden, naast hun danslessen en zwemtrainingen ook modellenwerk konden proberen”, schrijft mama Jaqi in een blogpost. “Ik was niet verrast toen ze op en neer begonnen te springen en niet konden wachten om te beginnen.”

 

 

In de week voor Kerstmis alleen al deden de meisjes zes verschillende opdrachten. Ook voor hun broer maakte Jaqi een account op Instagram. Ook hij staat onder contract bij de twee modellenbureaus van zijn zussen, maar moet het op Instagram nog wel met een pak minder volgers stellen.

 

 

Eigenlijk had Jaqi de tweeling al ingeschreven in een modellenbureau toen ze nauwelijks zes maanden oud waren, maar toen lukte het niet om alles te combineren. “Dit jaar was anders. De meisjes waren anders”, schrijft ze.

“Ze hadden eindelijk een eigen persoonlijkheid. Ze hielden ervan hun dansjes te doen voor een publiek, welk publiek dan ook. Ze stonden graag in de belangstelling.”

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Niet te missen