Celebs

Dochter van één van de rijkste mensen ter wereld pronkt met verlovingsring van 2,5 miljoen euro

Print
Dochter van één van de rijkste mensen ter wereld pronkt met verlovingsring van 2,5 miljoen euro

Alexa Dell en haar verloofde Foto: Instagram Alexa Dell

Zelfs de dochter van één van de rijkste mensen ter wereld wil verrast worden tijdens een huwelijksaanzoek. Vraag dat maar aan Alexa Dell, de dochter van miljardair Michael Dell, die met plezier inging op het aanzoek van haar vrijgevige vriendje...

Een duur cadeautje is Alexa Dell niet vreemd. Niet onlogisch, want de 24-jarige is de dochter van Michael Bell, stichter en CEO van informaticabedrijf Dell Technologies. Papa is immers een kleine 20 miljard euro waard, en de 37ste rijkste man ter wereld. Dan moet je als nieuwe man in haar leven fors uithalen, dat wist ook haar vriendje Arshia Harisson Refoua (40), een vastgoedinvesteerder en zelf ook miljonair.

Dus toen Refoua zijn vriendin woensdag bij een dinertje bij kaarslicht in het Four Seasons-hotel op Hawaii (eigendom van haar vader) ten huwelijk vroeg, haalde hij een niet onaardig lokkertje boven: een verlovingsring met een diamant van 12 karaat, die volgens experts ongeveer 2,5 miljoen euro gekost moet hebben. Met succes, want Alexa ging met plezier in op zijn vraag. Of zoals ze het op Instagram verwoordde: “Hij heeft het goed gedaan.”

Video: Instagram Alexa Dell

Niet te missen