“Ik heb het met jouw rotkop gehad, waardeloze vent” Zo klinkt het nieuw nummer van Anouk

Print
“Ik heb het met jouw rotkop gehad, waardeloze vent” Zo klinkt het nieuw nummer van Anouk

Foto: BELGAIMAGE

De Nederlandse zangeres Anouk (42) plaatste vandaag een teaser van een nieuw Nederlandstalig nummer. Het opvallende eraan is de tekst: “Ik heb het met jouw rotkop gehad, waardeloze vent, je bent niets meer dan dat”. Wie die ‘waardeloze vent’ precies is, weten we nog niet.

Het lied, dat nog geen naam heeft, kan je op Instagram en Facebook beluisteren. Anouk zingt het live met de muziek op de achtergrond. De zangeres zingt over een man waar ze enkele jaren een relatie mee heeft gehad en haar toch duidelijk heeft gekwetst: “Jij weet niet half wat ik heb doorstaan, maar het is nu klaar, jij huichelaar’’, zingt Anouk, ”Ik weet het nu zeker, jij bent niet diegene die ik dacht dat je was.’’

De man waar het over gaat is niet de vader van haar zesde kind, Dominique Schemmekes. Dat reageerde Anouk zelf op Facebook. Een waarschijnlijkere kandidaat is ex-vriendje Robert Coenen, beter bekend als rapper Unorthadox. Hij zou haar verschillende keren hebben bedrogen tijdens hun relatie van anderhalf jaar en dat met allemaal bekenden van Anouk.

Nederlandstalig album

Anouk staat niet bekend om haar Nederlandstalige nummers, maar het is niet de eerste keer dat ze dat doet. In 2015 bracht ze het nummer ‘Dominique’ uit, een liefdesverklaring voor haar vriend. Wanneer haar nieuw album uitkomt, is nog niet duidelijk.