Celebs

Halfzus van Meghan Markle reageert ontzet op opmerking van prins Harry: "Ze heeft al een familie"

Print
Halfzus van Meghan Markle reageert ontzet op opmerking van prins Harry: "Ze heeft al een familie"

Foto: *

Tijdens een interview op Radio 4 sprak prins Harry lovende woorden over zijn eerste kerst met zijn verloofde en de koninklijke familie. Een opmerking over haar familie zette echter kwaad bloed bij de halfzus van Meghan Markle. Hij noemde de Windsors 'de familie die ze nooit had', maar volgens Samantha heeft Meghan altijd al een warm huiselijk nest gekend.

Prins Harry heeft met een ongetwijfeld goedbedoelde opmerking de halfzus van zijn verloofde beledigd. In een interview met Radio 4 op woensdag sprak hij over de kerstviering bij de koninklijke familie met Meghan Markle, waar het koppel de tijd van hun leven beleefd heeft. "De familie was blij dat ze erbij kon zijn. We logeerden bij mijn broer en schoonzus en amuseerden ons te pletter met de kinderen. Het is de familie die ze nooit eerder heeft gehad."

Een reactie van Samantha Grant, de halfzus van Meghan Markle, bleef niet lang uit. Zij vertelde de Britse krant Daily Express dat de actrice tijdens haar kinderjaren wel degelijk een liefhebbende familie aan haar zijde had staan: "Meghan heeft een grote familie die altijd voor haar klaarstond. Ons gezinsleven was stabiel, en toen onze vader en Doria gescheiden zijn, hebben we ervoor gezorgd dat Meghan bij twee gezinnen terecht kon."

"Haar familie is compleet met een zus, een broer, ooms, tantes, nichtjes en neefjes en de lijm van de familie, onze vader. Zij heeft deze familie altijd al gehad. Trouwen zorgt er enkel voor dat haar familie verder uitgebreid wordt."

 

 

Niet te missen