Gert Verhulst over K3: “Mijn zoon heeft de zaak van mij overgenomen”

Print
Gert Verhulst over K3: “Mijn zoon heeft de zaak van mij overgenomen”

Marthe, Klaasje en Hanne krijgen vandaag hun baas Gert Verhulst op bezoek in Overal K3. Foto: VTM

Studio 100-baas Gert Verhulst (49) wandelt vanavond de tweede aflevering van Overal K3 binnen. Uiteraard leidt dat tot knipogen naar zijn liefdesleven en dat van zijn zoon Viktor.

In het tweede deel van Overal K3, het programma waarin ­Marthe, Klaasje en Hanne terugblikken op de voorbije twee jaar, krijgen de meisjes hun baas Gert Verhulst op bezoek. Hij komt samen met Miguel Wiels, die samen met Alain Vande Putte en Peter Gillis zo’n tweehonderd liedjes voor K3 bedacht. Gert Verhulst is uiteraard ook de toekomstige schoonvader van Marthe, die een relatie heeft met zoon Viktor. Marthe wist dat de relatie de aandacht zou trekken: “We dachten: nee, dat is erom vragen. Maar als je verliefd bent, kun je dat niet tegenhouden.”

Gert Verhulst, die relaties had met Josje en Karen van de vorige K3, vertelt met een knipoog dat hij Hanne en Klaasje en zelfs ­Marthe niet zo vaak ziet: “Ik kom eigenlijk weinig in contact met de dames, mijn zoon heeft de zaak op dat vlak overgenomen.” ­

In het programma laten intimi hun licht schijnen over de Studio 100-baas: zijn 87-jarige vader Jos, zijn zakenpartner Hans ­Bourlon, Jacques Vermeire, Evi Hanssen die nog zangeres was in zijn kerstshows, de choreografe van K3, Koen Crucke en chef-kok Peppe Giacomazza. De aflevering wordt afgesloten met een liedje van K3, waarop Verhulst meezingt.

Overal K3, om 20.35u op VTM